elicopterele ucrainene au lovit pozițiile inamice în jurul Alexandrovka/fotografia sediului OOSElicopterele ucrainene au atacat pozițiile inamice în jurul Alexandrovka/fotografie a sediului OOS

Trupele de furtună ucrainene au atacat depozitele de muniții inamice din regiunile Mykolaiv și Kherson.

Acest lucru este raportat de comanda operațională “Sud” pe Facebook la sfârșitul zilei de 11 iulie.

“Avioanele noastre de atac au efectuat trei atacuri aeriene asupra depozitelor de muniții din regiunea Mykolaiv, în zonele Snegirevka și Lyubimovka. Și cu elicopterele – la fortăreața inamicului din zona Pravdino și la pozițiile inamice de lângă Alexandrovka”, se spune în raport. Pierderile inamice sunt clarificate.

Citește și:  explozii de dimineață în Mykolaiv: ocupanții au lovit instituțiile medicale și clădirile rezidențiale cu rachete Explozii de dimineață în Mykolaiv: ocupanții au lovit instituțiile medicale și clădirile rezidențiale cu rachete

De asemenea, conform comenzii, în funcție de rezultatele sarcinilor de tragere ale unităților noastre de rachete și artilerie, inamicul a pierdut 52 de persoane, un obuzier Msta-B, un mortar, șapte unități de echipamente blindate și auto, precum și un depozit de muniții în Novaya Kakhovka.

reamintim că, în urma unei greve a armatei ucrainene de la HIMARS MLRS lângă Șahtersk, aproape toți comandanții adjuncți ai uneia dintre diviziile Federației Ruse au fost uciși, unul a fost grav rănit.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.