Statul Major General a publicat un raport începând cu ora 00:00 pe 10 martie/fotografie ilustrativă

Începând cu 10 martie, Belarus sprijină ocupantul în asigurarea aprovizionării cu combustibil și lubrifianți, utilizarea infrastructurii feroviare și a rețelei de aerodromuri.

Statul Major General afirmă că Rusia nu abandonează planurile de a izola Kievul, continuând operațiunea ofensivă din direcțiile Polessky și Seversky.

Acest lucru este menționat în raportul Statului Major General al Forțelor Armate ale Ucrainei. 

“În direcția Slobozhansky, inamicul avansează pe așezările Izyum, Petrovskoye, Grushuvakha, precum și orașele Sumy și Akhtyrka.

Operațiunea ofensivă inamică continuă și în direcțiile Donetsk și Tavrichesky. Inamicul crește gruparea trupelor în direcția Mykolaiv. În zonele operaționale ale Mării Negre și Azov, kafirii continuă să izoleze zona ostilităților. Grupurile navale ale Forțelor Armate ruse sunt situate în zonele Messa Tarkhankut și Lacul Donuzlav”, spune serviciul de presă al Statului Major General. 

Este raportat că Forțele Armate ale Ucrainei, în cooperare coordonată cu alte componente ale sectorului de securitate și apărare al statului și forțele de rezistență națională, rețin ofensiva masivă a Trupelor de ocupație.

rechemare, un shell rus a lovit un centru comercial în Centrul de la Harkov. Din cauza amenințării cu bombardamente repetate, salvatorii nu au putut ajunge la fața locului.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *