Brigada 28 artilerie a arătat rezultatele muncii sale/ScreenshotBrigada 28 artilerie a arătat rezultatele muncii sale/Screenshot

În sud, invadatorii ruși au devenit puțin mai puțin. Tunarii ucraineni din cea de-a 28-a brigadă mecanizată separată numită după Cavalerii campaniei de iarnă au arătat cum au “prăjit” cu măiestrie pozițiile inamice ascunse.

videoclipul a fost publicat pe canalul telegram al StratCom ZSU.

Se remarcă faptul că nici tranșeele, nici camuflajul nu vor ajuta invadatorii ruși.

ajutor. A 24-a brigadă mecanizată separată numită după Cavalerii campaniei de iarnă este o formațiune militară a trupelor mecanizate ale Forțelor Terestre ale Forțelor Armate ale Ucrainei. Face parte din comanda operațională “OK Pivden”.

Ce se știe despre pierderile inamice în război

Timp de 106 zile de război la scară largă, AFU “otkobzonat” aproximativ 31 mii 700 de soldați ruși. Numai în ultima zi ~200 de ocupanți au fost eliminați. În plus, soldații noștri au distrus o cantitate imensă de echipamente inamice: tancuri, avioane, sisteme de apărare aeriană, rachete de croazieră și altele asemenea.

Statul Major General raportează că APU a învins aproape complet una dintre brigăzile de puști motorizate ale inamicului. Din cele 1800 de brigăzi militare, 800 au fost lichidate, alte 400 au fost rănite.

anterior, UNIAN a distribuit un videoclip puternic în care apărătorii ucraineni cu o lovitură bine țintită de la “Stugny-P” au distrus o mulțime de ocupanți. Imaginile arată cum dușmanii au fost literalmente sfâșiați.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.