există mulți militari ucraineni răniți în Mariupol /Screenshotexistă mulți militari ucraineni răniți în Mariupol/Screenshot

Ucraina negociază în prezent doar aproximativ 38 de luptători grav răniți (recumbent) de la Azovstal.

Acest lucru a fost anunțat de Viceprim – ministru-Ministru pentru reintegrarea teritoriilor ocupate din Ucraina Irina Vereshchuk în telegramă.

Ea a menționat că, în numele președintelui, “desfășurăm negocieri foarte dificile cu privire la evacuarea luptătorilor grav răniți din Azovstal în schimbul rușilor capturați.”

“Din păcate, comentariile publice ale unor politicieni, jurnaliști și personalități publice cu privire la conținutul negocierilor nu numai că dezinformează și dezorientează societatea, dar dăunează și procesului de negociere”, notează ea.

În același timp, ea a subliniat că negocierile sunt în curs doar pentru 38 de luptători grav răniți (în pat).

“Lucrăm pas cu pas. Vom schimba 38 de grele, apoi vom merge mai departe. Acum nu există negocieri privind schimbul de 500 sau 600 de persoane, după cum au raportat unele mass-media”, a adăugat ea.

Vereshchuk îndeamnă ” să nu se complacă în argumente și declarații nerealiste – doar realismul și sobrietatea gândurilor și acțiunilor vor da rezultate.”

anterior s-a raportat că există 600 de luptători răniți grav la Azovstal. 

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *