validarea datelor finalizată/foto Unian, Revera SergeyVerificarea autenticității datelor este finalizată/foto UNIAN, Serghei Reva

În a cincea lună a invaziei pe scară largă a Rusiei, Ucraina a primit datele personale ale ocupanților implicați în crimele de război din Bucha, Regiunea Kiev.

Acest lucru a fost raportat în cadrul Departamentului de comunicații strategice al Forțelor Armate ale Ucrainei.

Citește și:  A devenit cunoscut câte corpuri de ucraineni torturați de invadatori au fost găsite în regiunea Kiev A devenit cunoscut câte cadavre de ucraineni torturați de invadatori au fost găsite în regiunea Kiev tragedia din Bucha: deputații Bundestag sunt suspectați de trădare pentru scurgerea datelor-media Tragedia din Bucha: deputații Bundestag sunt suspectați de trădare pentru scurgerea de date-Media Războiul din Ucraina: OSCE a confirmat că rușii au violat și ucis copii Războiul din Ucraina: OSCE a confirmat că rușii au violat și ucis copii șeful Herson OVA a avertizat despre Al Doilea Butch pe teritoriul orașului șeful Herson OVA a avertizat despre Al Doilea Butch pe teritoriul orașului

Vorbim despre militari ai celei de-a 83-a brigăzi separate de asalt aerian a Forțelor Armate ale Federației Ruse, care este staționată în Ussuriysk, Primorsky Krai din Rusia.

Centrul Național de rezistență are la dispoziție: fotografii; pașapoarte; certificate de serviciu; adrese și fotografii ale locurilor de reședință ale invadatorilor; documentația serviciului financiar și așa mai departe.

“Verificarea autenticității datelor trimise a fost deja finalizată. Și acum Centrul de rezistență începe o serie de publicații despre exact ce date au fost obținute. Puteți începe cu documente personale. Sunt destul de multe, există atât pașapoarte interne, cât și certificate militare, există certificate de naștere”, a spus serviciul fiscal Central.

 Screenshot Sprotyv.mod.gov.ua Captură de ecran Sprotyv.mod.gov.ua  Screenshot Sprotyv.mod.gov.ua Captură de ecran Sprotyv.mod.gov.ua  Screenshot Sprotyv.mod.gov.ua Captură de ecran Sprotyv.mod.gov.ua  Screenshot Sprotyv.mod.gov.ua Captură de ecran Sprotyv.mod.gov.ua  Screenshot Sprotyv.mod.gov.ua Captură de ecran Sprotyv.mod.gov.ua  Screenshot Sprotyv.mod.gov.ua Captură de ecran Sprotyv.mod.gov.ua

Butch:

Orașul Bucha din regiunea Kiev a devenit cel mai fierbinte loc de pe harta Ucrainei încă din primele zile ale invaziei. Ocupanții au torturat, împușcat și violat civili. Chiar și bătrânii și copiii au fost uciși.

ocupația lui Bucha va intra pentru totdeauna în manualele de istorie ca cel mai viu exemplu al genocidului poporului ucrainean.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.