Ucraina a primit o dronă din SUA/foto t.me/zedigital Ucraina a primit o dronă din SUA/foto t.me/zedigital

Ucraina a primit prima dronă rapidă și rezistentă din Statele Unite ale Americii pentru a ajuta forțele armate ale Ucrainei.

Acest lucru a fost anunțat de ministrul transformării digitale Mikhail Fedorov în canalul său Telegram.

“Am primit prima dronă din SUA. El este rapid și rezistent. Aceasta înseamnă că va ajuta cu siguranță eroii noștri din Forțele Armate ale Ucrainei să-și vadă mai bine dușmanii. Mulțumesc tuturor oamenilor din străinătate care înțeleg, de asemenea, importanța Victoriei Ucrainei și își aduc contribuția la aceasta”, a spus Fedorov.

Ministrul a cerut, de asemenea, participarea la adunarea unei “armate de drone” pe platforma UNITED24.

Citește și:  Ministerul Afacerilor Interne a spus cu ce este legată pauza operațională din război Ministerul Afacerilor Interne a spus ce pauză operațională în război este legată de  ucrainenii au cheltuit 400 de milioane UAH pe o armată de drone într-o săptămână: cum să vă alăturați colecției Ucrainenii au investit 400 milioane UAH pentru “armata Drone” într-o săptămână: cum să se alăture de colectare  armata rusă dezactivează echipamentul pentru a nu ajunge în Ucraina-intelligence Armata rusă dezactivează echipamentele pentru a nu ajunge în Ucraina – informații

După cum a raportat UNIAN mai devreme, la 1 iulie, Ucraina a început să strângă fonduri pentru a ajuta forțele armate ale Ucrainei cu ajutorul proiectului Armata dronelor. Cei care doresc pot face o donație pe site-ul UNITED24 sau pot da propria dronă.

Obiectivele proiectului Army of Drones sunt de a cumpăra 200 de drone de recunoaștere care vor acoperi întreaga linie frontală cu o lățime de aproximativ 2.470 de kilometri. Astfel de vehicule aeriene fără pilot pot zbura până la 24 de ore la o distanță de 160 de kilometri, rămânând aproape invizibile pentru inamic.

Mai devreme a devenit cunoscut faptul că ucrainenii au cheltuit 400 de milioane de grivne pe “Armata dronelor” într-o săptămână.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.