Ministerul de Interne a făcut o prognoză alarmantă pentru luna următoare /foto: REUTERSMinisterul de Interne a făcut o prognoză alarmantă pentru luna următoare/foto: REUTERS

O lună foarte dificilă a bătăliei decisive pentru Donbass așteaptă Ucraina înainte.

Această opinie a fost exprimată de consilierul ministrului Afacerilor Interne Vadim Denisenko în aerul maratonului all-ucrainean.

“În ciuda tuturor realizărilor noastre din primele trei luni, acum poate că una dintre cele mai dificile faze ale acestui război este înainte… desigur, faza activă nu poate dura foarte mult, dar va exista încă o fază activă pentru ceva timp”, a spus el.

“În funcție de rezultatele acestei mari bătălii pentru Donbass, va fi posibil să spunem unde ne vom muta în continuare. Există într-adevăr o lună foarte dificilă a bătăliei pentru Donbass”, a adăugat Denisenko.

El a mai spus că războiul intră într-o fază prelungită și că ocupanții ruși “vor lupta mai deștepți decât au făcut-o la început.”

Potrivit lui Denisenko, în momentul în care invadatorii ” își aruncă toate forțele “pentru a încerca să înconjoare trupele ucrainene din Regiunea Luhansk și să încerce să se mute în regiunea Donetsk:”în timp ce noi luptăm înapoi.”anterior, președintele Ucrainei, Vladimir Zelenski, a declarat că următoarele săptămâni ale războiului vor fi dificile.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.