țările prietenoase se pregătesc să transfere tancurile Leopard pentru antrenamentul APU/fotografia Armatei SUA țările prietenoase se pregătesc să transfere tancurile Leopard pentru antrenamentul APU/fotografia Armatei SUA

Ucraina negociază în prezent cu una dintre țările europene cu privire la furnizarea de tancuri de luptă Leopard germane pentru AFU. Primele vehicule de luptă vor merge pe terenurile de antrenament din Statele Baltice, unde vor fi instruiți militarii ucraineni.

Ministrul Apărării Alexey Reznikov a anunțat acest lucru pe Teleton. 

“Cel mai probabil, vom începe cu una dintre țările prietenoase care au tancuri Leopard. Ei sunt gata să ni le predea”, a spus el.

Potrivit lui Reznikov, Ucraina va continua să desfășoare alte negocieri privind înarmarea armatei cu echipamente moderne.

“După ce echipajele tancurilor vor fi gata, vom continua să vorbim în paralel despre înarmarea Forțelor Armate ucrainene cu tancuri moderne… De asemenea, încercăm să–i convingem pe partenerii noștri că poate fi Abrams de origine americană”, a spus ministrul.anterior, Reznikov a spus că Ucraina va primi rachete anti-radar de la partenerii săi, care nu au fost anterior în Forțele Armate ale Ucrainei.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.