Acum Rusia folosește teritoriul Belarusului pentru a ataca Ucraina/foto REUTERS

Armata belarusă nu vrea să lupte, Ucraina le oferă să se predea imediat.

Acest lucru a fost declarat de ministrul adjunct al Apărării Anna Malyar la teletonul UAAPOM.

Ea a menționat că Rusia folosește în prezent teritoriul Belarusului pentru a ataca Ucraina, dar nu există nicio dorință în rândul armatei bieloruse de a executa ordine penale.

“Există deja informații oficiale pe pagina Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina privind pregătirea pentru acțiuni agresive active de la granița cu Belarus. Dar aici situația este foarte interesantă. Știm că Federația rusă folosește teritoriul Belarusului pentru a comite acțiuni agresive. Dar există o poziție militară înBelarus. Iar frica și lipsa de dorință de a îndeplini această ordine se maturizează deja printre ei, dacă există, pentru că ei văd deja ce se întâmplă aici. Ei se prăbușesc treptat mitul armatei ruse invincibile. Ei încep deja să-și dea seama că, de fapt, executarea unui astfel de ordin este comiterea unei crime de război”, a spus Anna Malyar.

Potrivit ei, partea ucraineană încearcă să răspundă la cererea Armatei din Belarus de a furniza informații cu privire la modul cel mai bine să se predea.

“Pentru că există o cerere mare de predare, dacă astfel de acțiuni active încep și nu vor avea nicio cale de ieșire”, a spus ministrul adjunct al Apărării.

După cum a raportat UNIAN mai devreme, Ministerul Apărării al Ucrainei a declarat că există semne de instruire a Forțelor Armate ale Republicii Belarus înainte de o invazie directă a teritoriului Ucrainei.

Citește și:  Rusia vrea să arunce belarușii la sacrificare, ceea ce va duce la șocuri în Belarus în sine-expert Rusia vrea să arunce belarușii la sacrificare, ceea ce va duce la revolte în Belarus în sine-expert Rusia vrea să folosească belarușii ca furaje de tun pentru AFU-politologul Romanenko Rusia vrea să folosească belarușii ca carne de tun pentru Forțele Armate ale Ucrainei-politolog Romanenko  echipamentul rusesc se apropie de granița cu Belarus-Denisenko Echipament rusesc se apropie de granița cu Belarus-Denisenko  echipamentul militar rus este descărcat în Belarus, se construiește un pod ponton peste Pripyat (video) Belarus descarcă echipament militar rus, construiește pod ponton peste Pripyat (video)

război în Ucraina

Pe 24 Februarie, în jurul orei 5:00, Rusia a invadat teritoriul Ucrainei. Putin a numit războiul cu un stat suveran o ” operațiune militară “menită să” demilitarizeze “și” denazifice ” țara.

Ocupanții cu îndrăzneală și brutalitate fără precedent bombardează zonele rezidențiale ale orașelor și așezărilor ucrainene, folosind artilerie, lansatoare de rachete multiple și rachete balistice.acțiunile Moscovei au fost condamnate de aproape întreaga lume.

pierderile totale de luptă ale inamicului din 24 februarie până în 20 martie s-au ridicat la aproximativ 14,7 mii de personal.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.