false

gama de arme care urmează să fie furnizate Ucrainei a fost extinsă.

Acest lucru a fost anunțat de consilierul șefului biroului președintelui Mikhail Podolyak.

Comentând întâlnirea a 40 de miniștri ai apărării din țările NATO și partenerii Alianței, care a avut loc la Baza Aeriană Ramstein și la care a fost discutat sprijinul pentru Ucraina, Podolyak a concluzionat despre “vești foarte proaste pentru Federația Rusă

“Una dintre cerințele ciudate ale Rusiei la începutul războiului a fost” demilitarizarea completă ” a Ucrainei. Ei bine, după întâlnirea de ieri a 40 de miniștri ai apărării din lume, Am vești foarte proaste pentru Federația Rusă. Volum, viteză, logistică simplificată, gamă extinsă de arme-Ucraina este consolidată semnificativ”, a scris el.

Anterior, Departamentul Apărării al SUA a creat un centru de control pentru coordonarea aprovizionării și optimizarea furnizării de asistență militară Ucrainei la Stuttgart, Germania, în zona de responsabilitate a Comandamentului European al SUA.

Centrul de control, împreună cu personalul american, include angajați din alte 15 țări. 

Acest centru de control va gestiona, de asemenea, o rețea de peste 40 de țări partenere și aliate care s-au întâlnit marți în Germania la Baza Aeriană Ramstein și oferă asistență Ucrainei.un nou grup de aliați se va întâlni în mod regulat o dată pe lună, a declarat secretarul american al Apărării, Lloyd Austin. 

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.