Vladimir Zelensky/foto Unian, Alexander Tit Vladimir Zelensky/foto Unian, Alexander Tit

Președintele Ucrainei Volodymyr Zelensky a spus că toate orașele și comunitățile ocupate ar trebui să știe că Ucraina se va întoarce.

el a anunțat acest lucru într-un mesaj video.

“Herson, Melitopol, Berdiansk, Energodar, Mariupol și toate orașele și comunitățile noastre care sunt sub ocupație – sub ocupație temporară – ar trebui să știe că Ucraina se va întoarce”, a subliniat președintele.

Zelensky a reamintit că Ucraina nu abandonează pe nimeni și returnează ceea ce îi aparține, a spus astăzi în discursul său către Ziua amintirii victimelor deportării poporului tătar din Crimeea.

“Ne amintim de Crimeea. Și nu vom uita niciodată 1944-genocidul pe care guvernul sovietic l – a organizat pentru tătarii din Crimeea, nici 2014-al doilea val de distrugere a tot ceea ce este liber în peninsula Crimeea”, a subliniat el.

Șeful Statului a adăugat că în această zi a semnat o lege privind protecția persoanelor private de libertate de către ocupanți, precum și protecția membrilor familiei acestor persoane.

Vorbim despre toți prizonierii Kremlinului-atât în Crimeea, cât și în partea ocupată din Donbass. Legea le oferă mai multă protecție și asistență din partea statului.

după cum a raportat UNIAN, în toate teritoriile ocupate ale Ucrainei, care sunt controlate temporar de invadatorii ruși, este planificată “maximizarea cifrei de afaceri a rublei.”

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.