/exploatarea cartierelor rezidențiale este posibilă în orașele ocupate din Ucraina/fotografia NSDC

Ucraineni, aveți grijă: ocupanții lasă în urmă mine antitanc, antipersonal, precum și mini-capcane cu fire Tripwire. Merită să fii atent în orașele în care au avut loc lupte.

Acest lucru este raportat în Centrul pentru combaterea dezinformării în cadrul NSDC din Ucraina.

“Fiți deosebit de atenți atunci când vă deplasați în orașe unde au existat bătălii de stradă, în special în timp ce vă plimbați prin păduri și parcuri”, se spune în mesaj.

Ministerul a subliniat că inamicul nostru este foarte insidios și nu disprețuiește să dăuneze populației civile din Ucraina prin orice mijloace. În special, au fost înregistrate cazuri de exploatare a cadavrelor persoanelor moarte.

ce trebuie să faceți Când vedeți un obiect suspect

Anterior, serviciul de securitate al Ucrainei a publicat instrucțiuni detaliate despre ce trebuie făcut în cazul detectării DRG inamice sau a sabotorilor care acum ne calcă în picioare pământurile. În primul rând, păstrați-vă calmul și ajutați la reținerea ocupanților. Nu credeți falsurile lor.

site-ul Centrului de Rezistență Națională a fost lansat pentru toți cei care doresc să lupte cu ocupanții ruși din Ucraina. Este conceput pentru a ajuta cu informații rapide și fiabile pentru a lupta împotriva inamicului.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *