Ministerul Afacerilor Interne a furnizat o listă de semne prin care membrii DRG pot fi identificați/foto REUTERS

În fiecare zi, ofițerii de aplicare a legii rețin persoane care lucrează în favoarea agresorului. În special, acest lucru este posibil datorită vigilenței cetățenilor. Ministerul Afacerilor Interne al Ucrainei a spus cum să le detecteze.

În calitate de corespondent al rapoartelor UNIAN, lista semnelor a fost furnizată de Primul Ministru adjunct al Afacerilor Interne Yevgeny Enin în timpul teledonului.

El a cerut ucrainenilor să fie atenți și atenți. În același timp, el a subliniat că astăzi Poliția Națională a elaborat informații despre DRG. În special, au fost confiscate arme de foc și muniții, pașapoarte URSS și materiale de propagandă. Astfel de cazuri au fost înregistrate în regiunea Odesa, Regiunea Luhansk și regiunea Donetsk.

ce se dăruiesc sabotorii

Dacă observați astfel de semne, sunați imediat la poliție. Enin a subliniat, de asemenea, că se lucrează la reducerea blocajelor rutiere și la liberalizarea inspecțiilor, deși în timpul acestor inspecții sunt confiscate un număr mare de arme și muniții.

“Lucrăm la reducerea numărului de blocaje rutiere. Aș dori să menționez că în timpul inspecțiilor la punctele de control confiscăm un număr mare de arme și muniții”, a adăugat viceministrul.

Anterior, ucrainenii au fost avertizați cu privire la capcanele inamice cu fire Tripwire pe care hoarda lui Putin le lasă în urmă. Merită să fii atent în orașele în care au avut loc lupte.

site-ul Centrului de Rezistență Națională a fost lansat pentru toți cei care doresc să lupte cu ocupanții ruși din Ucraina. Este conceput pentru a ajuta cu informații rapide și verificate pentru a lupta împotriva inamicului.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.