APU a încălcat logistica inamicului lângă Kherson/facebook.com/GeneralStaff.ua APU a încălcat logistica inamicului de lângă Kherson/facebook.com/GeneralStaff.ua

Armata ucraineană se pregătește pentru o contraofensivă în direcția Kherson, dar datele contraofensivei în sine sunt încă necunoscute.

Acest lucru a fost declarat în aerul libertății de către consilierul ministrului de Interne Rostislav Smirnov.

“Nu aș vorbi despre date specifice. Dar pot spune că în curând ne așteaptă multe vești bune, mai ales din sudul țării noastre. Pentru că situația este cea mai bună acolo, un punct de sprijin bun”, a spus el.

Finalizarea pregătirii unui astfel de cap de pod este distrugerea a două poduri – Antonovsky și lângă Ingulets. Acest lucru ne va consolida pozițiile, va duce inamicul în sacul operațional, a spus consilierul ministrului de Interne.

“Va fi foarte dificil pentru el (inamicul) să se retragă, în al doilea rând, să livreze muniție, personal. Ne va fi mult mai ușor să eliberăm această parte superioară a Kherson. Cred că va fi în viitorul apropiat”, a adăugat Smirnov.

El a menționat că AFU a efectuat deja o operațiune bună pentru a distruge mai mult de 30 (grupuri inamice): “în două-trei săptămâni, depozitele de muniții, posturile de comandă, grupurile de echipamente inamice au fost distruse. Ne pregăteam.”

Militarii ruși înșiși evaluează sobru situația: se pregătesc pentru acțiuni defensive specifice: “nu încearcă să asalteze nimic, să treacă.”

Citește și:  de la mouse-ul gri la frumusețe: top 5 filme despre transformarea rece (video) De la un șoarece gri la o frumusețe: top 5 filme despre o transformare rece (video) Putin este deja în război cu NATO, dar armata rusă este prea slabă pentru a captura Europa-istoric Putin este deja în război cu NATO, dar armata Rusiei este prea slabă pentru a captura Europa – istoric rețeaua scrie despre deteriorarea sănătății lui Putin: ar fi trebuit să cheme medicii rețeaua scrie despre deteriorarea sănătății lui Putin:ar fi trebuit să cheme medicii

Războiul din Ucraina: date actuale

Rușii sunt încă concentrați pe capturarea Donbass. Deși informațiile Britanice observă că inamicul desfășoară acum ofensive la scară mică, cu succes “minim”.

Pe 24 iulie, inamicul a efectuat atacuri terestre limitate la nord-vest de Slavyansk, la est de Seversk și la sud de Bakhmut, atacuri terestre limitate în Regiunea Herson.

Potrivit Institutului pentru studiul războiului, trupele rusești speră să obțină un punct de sprijin pe malul nordic al rezervorului Uglegorsk. Încercările anterioare ale rușilor de a avansa din sudul Bakhmut au fost în mare parte oprite de caracteristicile apei din zona Svetlodarsk.

Institutul pentru studiul războiului scrie că în ultima săptămână, APU a deteriorat toate cele trei poduri controlate de ruși care duc la Herson.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.