Pe 16 martie, UZ a anulat un tren din motive tehnice/fotografie ilustrativă/Unian, Sergey Chuzavkov

UZ a schimbat programul și traseul unor trenuri. 6441 Kolomyia-Rakhov va circula spre stația Vorokhta conform programului său, de la stația Vorokhta la stația Rakhov – conform programului trenului 6403. 

6442 Rakhov-Kolomyia va circula de la stația Rakhov la stația Vorokhta conform programului trenului 6404, de la Vorokhta la Kolomyia – conform programului trenului 6442.

Acest lucru este raportat de serviciul de presă al transportatorului din canalul Telegram.

Din motive tehnice, Miercuri, 16 martie, zborul nr. 6404/6403 cu mesajul Ivano-Frankivsk – Rakhov – Ivano-Frankivsk a fost anulat.

UZ a raportat, de asemenea, că pe 16 martie, ruta trenului suburban Numărul 6441/6442 Kolomyia – Vorokhta – Kolomyia va fi extinsă la stația Irpen.

“Cerem pasagerilor să ia în considerare schimbările temporare atunci când planifică călătorii în aceste mesaje”, a menționat Ukrzaliznytsia. 

reamintim că Ukrzaliznytsia a programat o suplimentare Lviv-Chop tren pentru 15 martie. 

UNIAN a scris, de asemenea, modul în care ucrainenii sunt ajutați în UE. În special, vorbim despre transport gratuit pentru ucraineni în Europa, oferte pentru ucraineni de la companii aeriene, Internet gratuit și comunicații mobile.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.