parașutiștii ucraineni “au aterizat” avioane de atac rusești Su-25/fotografia APU DShV

Parașutiștii ucraineni din Brigada 25 sicheslav, cu o lovitură bine țintită de la un MANPADS, au distrus un avion inamic SU-25″ Grach”.

comanda DSHV a AFU informează despre acest lucru într-o telegramă.

Ei au spus că avionul blindat al Rashiștilor a fost permanent împământat prin calculul sistemului de Rachete Antiaeriene portabile Igla.

Ar trebui să adăugăm că Su-25 este un avion de atac infrasonic blindat cu un singur loc conceput pentru a oferi sprijin aerian în zona de luptă zi și noapte în condiții de vizibilitate vizuală a țintei, precum și distrugerea obiectelor cu coordonate specificate în caz de vreme de zbor. 

Citește și:  Su-25 avioane de atac: ce fel de aeronavă este, care sunt capacitățile și caracteristicile sale Avioane de atac Su-25: ce fel de aeronavă este, care sunt capacitățile și caracteristicile sale

Mai devreme astăzi,” Kholodnoyarovtsy ” de la Brigada 93 a distrus drona Zala a ocupanților. Este folosit pentru supraveghere, vizând pentru a asigura atacuri precise de artilerie, ajustări de incendiu și altele asemenea.

UNIAN a povestit și despre un gardian al Gărzii Naționale, în vârstă de 19 ani, care, de la începutul unui război la scară largă, a înregistrat deja 6 avioane inamice SU-25 și o rachetă de croazieră ocupantă în contul său. În rețelele sociale, el a fost poreclit “Răzbunătorul Zaporozhye”.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.