informațiile primite de la suspect au fost folosite de Rashiști în timpul agresiunii militare împotriva Ucrainei/ua.depositphotos.com Informațiile primite de la suspect au fost folosite de Rashiști în timpul agresiunii militare împotriva Ucrainei/ua.depositphotos.com

În Bakhmut, regiunea Donetsk, soții au fost arestați, care au transmis informații ocupanților despre locațiile personalului militar și ale echipamentului militar al Forțelor Armate din Ucraina.

acest lucru este raportat de către serviciul de presă al Procuraturii regionale Donetsk.

Ancheta preliminară a stabilit că, în mai 2014, soții din orașul Bakhmut, în calitate de membri ai “Comisiei Electorale a secției”, au participat activ la organizarea și organizarea unui așa-numit referendum privind recunoașterea independenței de stat a “RPD” pe teritoriul orașului.

În plus, în aprilie 2022, unul dintre soți, profitând de invazia pe scară largă a Federației Ruse pe teritoriul Ucrainei, a început să cheme și mai activ pentru “lumea rusă” la Donbass. Femeia a trimis un reprezentant al agenției de aplicare a legii a statului agresor prin intermediul mesagerului Telegram mesaje video și text despre locațiile personalului militar și echipamentelor militare ale Forțelor Armate ale Ucrainei într-o zonă separată a regiunii.

“Informațiile primite de la suspect au fost folosite de Rashiști în timpul agresiunii militare împotriva Ucrainei”, se arată în raport.

În ceea ce privește doi cetățeni ai Ucrainei în vârstă de 46 și 53 de ani, care sunt suspectați în mod rezonabil de înaltă trădare săvârșită în temeiul legii marțiale și de comiterea unor acțiuni deliberate de schimbare a frontierelor teritoriului și a frontierei de stat a Ucrainei, cu încălcarea procedurii stabilite de Constituția Ucrainei, prin acordul prealabil al unui grup de persoane (Partea 2 a articolului 110, Partea 2 a articolului 111 Codul Penal al Ucrainei), a fost aplicată o măsură preventivă sub formă de detenție fără o alternativă la cauțiune.

Citește și:  greve rusești asupra Kharkiv: detaliile noilor atacuri au devenit cunoscute (video) Greve rusești asupra Kharkiv: detalii despre noi atacuri au devenit cunoscute (video) unul dintre scenariile posibile ale deblocării Mariupolului este numit Unul dintre scenariile posibile ale deblocării lui Mariupol este numit ce se întâmplă acum în Kherson: principalele știri pentru 27 aprilie Ce se întâmplă în Herson acum: principalele știri pentru 27 aprilie

războiul împotriva Ucrainei:

La 24 februarie 2022, Federația Rusă a invadat Ucraina independentă. A început bombardarea și bombardarea orașelor ucrainene. Populația civilă din Ucraina moare în masă.

La 27 februarie 2022, au apărut informații că Belarus ar putea declara război Ucrainei.

Invadatorii bombardează orașele pașnice din Ucraina. Acordurile privind coridoarele verzi sunt încălcate sistematic. Convoaiele de evacuare sunt bombardate, ceea ce face dificilă evacuarea civililor și livrarea de alimente și medicamente către punctele fierbinți. Există o catastrofă umanitară în multe localități.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.