un depozit cu muniție rusă încă detonează în Novaya Kakhovka/fotografia rețelei sociale un depozit cu muniție rusă/fotografiile rețelei sociale

Depozitul rusesc de muniții din Novaya Kakhovka, în care au intrat anterior Forțele Armate ale Ucrainei, încă detonează. Exploziile au fost auzite în oraș toată noaptea

Acest lucru a fost raportat de consilierul șefului Ova Kherson, Sergey Khlan, pe Facebook.

“Propaganda inamică, după explozia de la depozitele rusești din Novaya Kakhovka, a fantezat toată noaptea despre locul în care a ajuns APU. Ei mint și nu pot decide asupra minciunilor lor”, spune mesajul.

Citește și:  apărătorii Ucrainei au arătat cât de priceput funcționează trei axe asupra ocupanților (video) Apărătorii Ucrainei au arătat cât de priceput lucrează la ocupanții “trei axe” (video)  în Izyum, ocupanții au împușcat oameni care căutau comunicații mobile pe munte - mass-media În Izyum, ocupanții au împușcat oameni care căutau o conexiune mobilă pe munte-mass-media

El a reamintit că propagandiștii ruși nu au putut decide unde a ajuns APU – apoi la centrala hidroelectrică, apoi la spital și clădiri rezidențiale, apoi la Centrul ajutorului umanitar rus.

“Cel mai mult m-am amuzat că a existat un hit în compozițiile de salpetru care îmi aparțin. Nu știu ce au vrut să spună cu asta. Că eu sunt de vină pentru explozie? Din păcate, nu eu. dar de la mine sincere felicitări băieților din APU care au intrat în aceste compoziții”, a rezumat Khlan.

explozii la depozitele rusești din Novaya Kakhovka – ceea ce este cunoscut

Seara, pe 11 iulie, o serie de explozii au tunat la depozitele BC invadatorilor din Novaya Kakhovka. Localnicii au spus că focul din pozițiile trupelor rusești a fost probabil cauzat de o lovitură de rachetă.

Ulterior, aceste informații au fost confirmate de secretarul de presă al Ova Odessa, Sergey Bratchuk, și de consilierul șefului Ova Kherson, Sergey Khlan.

presa rusă a scris că APU a distrus un depozit cu “salpetru” cu rachete cu rază lungă de acțiune ale HIMARS MLRS. În același timp, propagandiștii au susținut că lovitura a fost provocată unui cartier rezidențial. 

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.