Putin nu se va opri la distrugerea Severodonetsk/fotografie facebook.com/GeneralStaff.ua Putin nu se va opri la distrugerea Severodonetsk/fotografie facebook.com/GeneralStaff.ua

Ofensiva trupelor Federației Ruse asupra Severodonetsk, din păcate, nu va putea deveni ultima bătălie pe scară largă în timpul acestui război pe scară largă din Ucraina.

După cum a declarat expertul militar Alexander Kovalenko într-un comentariu la canalul 24, ocupanții ruși încearcă să se deplaseze în direcția Slavyansk și Bakhmut, care sunt, de asemenea, extrem de importante pentru ei.

“Desigur, Severodonetsk nu este ultimul în planurile lor schizofrenice, pentru că atunci au nevoie de Lisichansk, care este acum ferm deținut de apărătorii noștri”, notează Kovalenko.

Potrivit expertului, dacă Rashiștii încă reușesc să captureze Severodonetsk, vor începe imediat să atace Lisichansk.

“Dar în Severodonetsk, totul nu este prea lin pentru ei, în primul rând pentru că bătăliile pentru acest oraș au dezvăluit neprofesionalismul armatei ruse. Vorbim despre imposibilitatea desfășurării operațiunilor militare în condițiile orașului”, adaugă expertul militar.

Citește și:  în Severodonetsk, invadatorii au distrus complet Palatul de gheață-unul dintre simbolurile orașului (foto) În Severodonetsk, invadatorii au distrus complet Palatul de gheață-unul dintre simbolurile orașului (foto)  unu la zece: pierderile ocupanților din est depășesc semnificativ ucraineanul-Gaidai “Unu la zece”: pierderile ocupanților din est depășesc semnificativ cele ucrainene-Gaidai  unitățile Buryat s-au retras din Severodonetsk, iar Lisichansk este bombardat activ-Gaidai Unitățile Buryat au fost retrase din Severodonetsk, iar Lisichansk este bombardat activ-Gaidai

Kovalenko și-a amintit cum rușii distrug complet orașele înainte de a le ocupa. Acesta a fost cazul în Mariupol sau Popasna – aceste orașe practic nu există. Este stilul de distrugere în timpul desfășurării războiului cu care sunt familiarizați și nu necesită abilități militare, spune expertul.

“Am văzut insolvența rusă tocmai atunci când APU a luat cele mai convenabile poziții defensive în zona zonei industriale și nu direct între cartierele rezidențiale”, notează Kovalenko.

Potrivit acestuia, apărătorii noștri “au lansat” invadatorii în orașul însuși, apoi au început o luptă în oraș. Acum există bătălii în Severodonetsk nu atât pentru controlul unui bloc sau al unei străzi – acum există un război împotriva distrugerii și epuizării acestui grup de ocupanți care au fost trimiși să profite de acest oraș, a subliniat el.

Anterior, expertul militar Oleg Jdanov a raportat că ocupanților ruși li s – au acordat noi termene pentru confiscarea centrului administrativ al regiunii Luhansk-se presupune că trebuie să ocupe Severodonetsk până pe 22 iunie.

Amintim, au fost primite informații anterioare că APU controlează zona industrială și cartierele adiacente din Severodonetsk. Potrivit șefului OVA, Serghei Gaidai, este nevoie de artilerie grea pentru a “curăța” orașul. Apoi, trupele ucrainene vor putea expulza ocupanții în trei zile.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.