fabrica de foc/foto Zaporozhye RSA Fabrica de foc/foto Zaporozhye rsa

Un incendiu la scară largă la uzina chimică” Coagulant ” din orașul Pologi, regiunea Zaporozhye, a fost eliminat.

Acest lucru este raportat de către Zaporozhye Administrația Regională de stat.

Pe 16 iunie, a avut loc un incendiu în incinta depozitului uzinei pe o suprafață totală de 800 mp.

“Facilitatea neutilizate stocate lacuri și vopsele care au fost utilizate anterior în procesul tehnologic. Salvatorii au avut nevoie de aproape două ore pentru a opri focul. Acum se efectuează vărsarea și dezasamblarea structurilor pentru a preveni incendiile repetate. Datorită direcției decisive de stingere alese corect, a fost posibil să se prevină răspândirea focului către structurile din apropiere”, se spune în mesaj.

Citește și:  Zelensky a fost instruit să verifice disponibilitatea pentru o a doua invazie de pe teritoriul Belarusului Zelensky instruit pentru a verifica disponibilitatea pentru o a doua invazie de pe teritoriul Belarusului  Podolyak: ofertele nesfârșite de negocieri de astăzi din Federația Rusă sunt o încercare de a înșela lumea Podolyak: ofertele interminabile de astăzi de negocieri din partea Federației Ruse sunt o încercare de a înșela lumea exerciții militare extinse din nou în Belarus: programul publicat Exerciții militare extinse din nou în Belarus: programul publicat

Nu există încă o amenințare chimică pentru populația orașului și a regiunii. Unitățile GSCHS continuă să lucreze la fața locului. Cauza incendiului este stabilită. Datele despre victime sunt clarificate.

anterior, trupele rusești au atacat teritoriul uzinei de producție a amoniacului de la Severodonetsk Azot. Un nor otrăvitor s-a ridicat peste oraș.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.