Toate materialele video detectate sunt atașate la caz/foto REUTERS toate materialele video detectate sunt atașate la caz/foto REUTERS

În Odessa, a fost reținută o femeie care făcea fotografii și videoclipuri în apropierea administrației districtului Malinovsky.

Acest lucru a fost raportat jurnaliștilor din cadrul Departamentului de securitate municipală a Consiliului orașului Odesa.

Se remarcă faptul că la administrația districtului Malinovsky, angajații instituției municipale “Garda municipală”, cu ajutorul supravegherii video, au observat o femeie care, de ceva timp, fără a intra înăuntru, s-a plimbat în jurul clădirii administrative și a făcut fotografii și videoclipuri.

Citește și:  un spotter de foc a fost expus la Kiev (foto) Un observator de incendiu a fost expus la Kiev (foto)  principalul colaborator al Kherson Balance poate fi în comă-consilier al șefului OVA Principalul colaborator al Kherson Balance poate fi în comă-consilier al șefului OVA ocupanții evacuați din Administrația Regională de Stat din Kherson: ofițerii FSB au fost relocați în spitale Ocupanții evacuați din Administrația Regională de Stat din Kherson: angajații FSB au fost relocați în spitale își schimbă hainele și fug: în regiunea Kherson, ocupanții și colaboratorii se temeau de ofensiva APU Își schimbă hainele și fug: în regiunea Herson, ocupanții și colaboratorii se temeau de ofensiva APU

Femeia a fost reținută. La examinarea telefonului său mobil, au fost găsite fotografii ale teritoriului clădirii administrative și ale clădirii administrative în sine, iar printre apeluri s-au numărat numere rusești și grupuri de rețele sociale.

La sosirea ofițerilor de poliție, femeia a fost predată agențiilor de aplicare a legii. Toate materialele video descoperite sunt atașate cazului.

detenția trădătorilor:

La 18 mai 2022, un presupus complice al ocupanților a fost reținut la Odessa, care filma blocaje rutiere pe un DVR.

pe 30 mai, un iubitor al “lumii rusești” a fost reținut în regiunea Mykolaiv.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.