ocupanții ruși nu își ascund crimele de război/ScreenshotOcupanții ruși nu-și ascund crimele de război/Screenshot

Anchetatorii InformNapalm au identificat probabil un alt militar rus, pe care utilizatorii l-au observat în videoclipul torturii unui prizonier de război ucrainean.

Acest lucru este menționat în telegrama comunității internaționale de informații.

Potrivit fotografiilor și videoclipurilor de pe web și a filmărilor despre tortura armatei ucrainene, acest călău poate fi un mercenar al unității Akhmat Yevgeny Zibrov din Sevastopol ocupat. 

Citește și: A numit zonele în care ucrainenii au suferit cel mai mult de violul rușilor Regiunile în care ucrainenii au suferit cel mai mult din cauza violului de către ruși sunt numite  ocupanții răpiți și transportați cu forța civili din regiunea Kiev în Belarus-poliție Ocupanții răpit și transportat cu forța civili din regiunea Kiev în Belarus-poliția  în Consiliul Regional Kherson, am condus prin lucrările de reparații ale ocupanților de pe Podul Antonovsky În Consiliul Regional Kherson, au “făcut o plimbare” cu privire la lucrările de reparații ale ocupanților de pe Podul Antonovsky

Tipul are o cocoașă caracteristică pe nas, în fotografiile publicate în rețelele de socializare, Zibrov pozează în uniforma militară a ocupanților, susține public agresiunea armată împotriva Ucrainei și are o aluniță remarcabilă pe obrazul drept. 

Este caracteristic faptul că mercenarul rus din videoclipul cu armata ucraineană purta mănuși medicale pentru a preveni identificarea criminalului în viitor. 

amintiți-vă că a doua zi imagini șocante ale torturii și uciderii unui prizonier de război ucrainean au fost împrăștiate de rețea.

În videoclipul publicat, ocupantul rus taie organele genitale ale unui soldat ucrainean cu un cuțit de papetărie. Identitatea călăului însuși în rețelele sociale a fost rapid stabilită.

Biroul Procurorului General a raportat că procedurile penale au fost inițiate după apariția videoclipului (procedurile au fost deschise cu privire la încălcarea legilor și obiceiurilor de război – Partea 1 a articolului 438 din Codul Penal al Ucrainei).

în special, ERDR conține informații despre rezultatele procesării unui videoclip în care persoanele în uniforma militarilor Forțelor Armate ale Federației Ruse torturează un prizonier în uniforma unui militar al Forțelor Armate ale Federației Ruse.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.