omul a fost condamnat la închisoare de trei ori/Foto facebook.com/SecurSerUkraine omul a fost condamnat la închisoare de trei ori/Foto facebook.com/SecurSerUkraine

De câteva ori, un prizonier condamnat din “LNR” a mers să lupte împotriva Ucrainei pentru a nu fi în închisoare pentru furt.

Acest lucru este menționat într-un mesaj în canalul Telegram al Serviciului de securitate al Ucrainei.

Se remarcă faptul că la un moment dat bărbatul a fost condamnat la închisoare de trei ori: de două ori pentru jaf și o dată pentru că a provocat vătămări corporale grave.

Citește și:  Cabinetul de Miniștri a soluționat problema tratamentului prizonierilor de război Cabinetul de Miniștri a soluționat problema tratamentului prizonierilor de război  un al treilea American ar fi putut dispărea în Ucraina: Departamentul de Stat studiază informațiile În Ucraina, un al treilea American ar fi putut dispărea fără urmă: Departamentul de Stat studiază informațiile principalul lucru este să nu dăunezi: Danilov a răspuns Unde sunt apărătorii lui Azovstal “Principalul lucru nu este să faci rău”: Danilov a răspuns Unde sunt apărătorii “Azovstal” jurnaliștii au spus cum erau cu adevărat liderii RPD (video) jurnaliștii au spus cum erau cu adevărat liderii” RPD ” (video)

“Când în 2021 a comis din nou o infracțiune, a primit o ofertă: să meargă la închisoare pentru a patra oară sau să semneze un contract pentru a servi cu militanții. Așadar, în iulie 2021, atacatorul s-a alăturat rândurilor “miliției populare a LPR”, a spus SBU.

odată cu începutul invaziei pe scară largă a Rusiei în Ucraina, el a fost trimis pe front.

“Cu toate acestea,” soldatul ” a petrecut cea mai mare parte a timpului în custodie la biroul comandantului, pentru că a fost prins băut. Și la sfârșitul lunii mai, ocupanții au mobilizat toate “rezervele” pentru a captura Severodonetsk. Prin urmare, acest militant a fost eliberat din arest”, se arată în raport.

În același timp, după trei zile de lupte, sa predat forțelor armate ale Ucrainei. Acum el dă dovezi SBU.

Serviciul de securitate a fost amintit de linia telefonică 2402, apelând la care vă puteți preda și astfel vă puteți salva viața.

războiul din Ucraina și situația cu prizonierii:

 Pe 6 iunie, ministrul Justiției, Denis Malyuska, a declarat că Ucraina deține toți prizonierii de război ruși în deplină conformitate cu Convenția de la Geneva și a înființat, de asemenea, o tabără pentru ei într-una din regiunile vestice.

întreținerea lunară a unui prizonier de război necesită cel puțin 3 mii grivne.

la 18 iunie 2022, Cabinetul de Miniștri a soluționat problema tratamentului prizonierilor de război.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.