în timpul transferului de bani către un funcționar, anchetatorii poliției au documentat acțiunile ilegale ale unui bărbat de 42 de ani/Foto UNIANîn timpul transferului de bani către un oficial, anchetatorii poliției au documentat acțiunile ilegale ale unui bărbat de 42 de ani/Foto UNIAN

În Odessa, a fost expus un serviceman care a dat mită unui medic pentru recunoașterea incapacității de serviciu.

Acest lucru a fost raportat în direcția principală a Poliției Naționale din regiunea Odesa.

S-a constatat că un militar al uneia dintre unitățile militare din Krivoy Rog oferă unui medic din regiunea Odessa un beneficiu ilegal, astfel încât să-l ajute pe președintele comisiei medicale militare a instituției medicale militare locale să-l recunoască impropriu pentru serviciu. Pentru acest serviciu, infractorul a oferit 3 mii de dolari.

În timpul transferului de bani către un funcționar, anchetatorii poliției au documentat acțiunile ilegale ale unui bărbat de 42 de ani.

“Ofițerii de aplicare a legii” au luat persoana implicată de mână ” imediat după transferul de fonduri către lucrătorul medical. Poliția a confiscat dovezile materiale”, se arată în raport.

Servicemanul a fost declarat suspectat că a oferit și a oferit beneficii ilegale unui funcționar într-o funcție responsabilă. Aceasta este o infracțiune în conformitate cu partea 3 a articolului 369 din Codul Penal al Ucrainei și se pedepsește cu închisoare pe un termen de patru până la opt ani cu confiscarea proprietății. Instanța a ales o măsură preventivă pentru suspect sub formă de detenție cu dreptul de a depune cauțiune în valoare de aproape 200 mii UAH.amintiți-vă că în Odessa, un Putinist local a amenințat “lumea rusă” din jur și a plătit prețul.

ajutați proiectulSusțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *