sergenți juniori nou bătuți în unități TrOÎn unitățile TrO-sergenți juniori nou bătute

Zilele trecute, într-una din Brigăzile teritoriale de apărare situate în zona sarcinilor, a avut loc o atribuire solemnă a rangurilor de sergent primar personalului militar.

Potrivit comandantului forțelor de apărare, locotenentul general Serghei Naev, un sergent nu este doar un rang, este o profesie care necesită o pregătire individuală ridicată și mobilizarea calităților morale și psihologice disponibile.

“În opinia mea, succesul unei operațiuni militare depinde și de pregătirea și capacitatea corpului de sergent de a îndeplini în mod clar și coerent ordinele și ordinele comandanților în domeniile sarcinilor”, a declarat locotenentul general Serghei Naev.

Potrivit comandantului, pregătirea profesională și motivația conștientă a sergentului asigură o disciplină clară și o pregătire de luptă. Și aceasta, la rândul său, contribuie la păstrarea vieții și sănătății militarilor subordonați. Sergentul este în permanență cu personalul și, fără îndoială, are cele mai multe informații despre stabilitatea morală a unității încredințate, capacitatea sa de a îndeplini sarcinile conform destinației.

“În Forțele Armate ale Ucrainei, rolul principal al unui sergent a primit o direcție prioritară, care este susținută și stimulată în mod cuprinzător de comandanții și superiorii superiori. Cred că corpul de sergent are un viitor de înaltă calitate atât pentru verticala comandantă, cât și pentru armata ucraineană în ansamblu”, a subliniat generalul locotenent Serghei Naev.

sergenți foto 01 iunie 2022 sergenți foto 01 iunie 2022 sergenți foto 01 iunie 2022 sergenți foto 01 iunie 2022 sergenți foto 01 iunie 2022 sergenți foto 01 iunie 2022

Astăzi, un contingent divers s-a adunat printre cei care doresc să apere Ucraina ca parte a apărării teritoriale. Există, de asemenea, luptători cu experiență în participarea la o operațiune antiteroristă, există profesioniști cu abilități importante pentru război și există oameni obișnuiți cu calități de conducere care sunt gata să unească frații de luptă și să se ridice la nivelul sergentului.

“Sunt întotdeauna gata să-mi conduc soldații cu sloganul:” Urmează-mă, fă așa cum fac eu!”- sergenții juniori recent bătuți au citit Codul sergentului Forțelor Armate din Ucraina.

ajutați proiectul Susțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.