ocupantul a mărturisit atrocitățile din regiunea Kharkiv/foto facebook.com/mod.mil.rus Ocupantul a mărturisit atrocitățile din regiunea Harkov/foto facebook.com/mod.mil.rus

ocupanții nu ascund atrocitățile din Ucraina și chiar se laudă cu ele.

Acest lucru este demonstrat de o nouă interceptare publicată de SBU.

Unul dintre ocupanți, care se afla în regiunea Harkov, ia spus tatălui său despre tortura armatei ucrainene și bombardarea așezărilor pașnice.

“Au fost luați doi prizonieri. O ureche a fost tăiată – nu a vrut să vorbească. Este încă normal să nu-i pună un glonț în frunte sau să nu-l lovească cu un transportor blindat. Și ai putea să-l pui și o cutie dintr-o mitralieră, 100 de runde, să o eliberezi în ea și să faci o strecurătoare. Ei bine, cel mult, a fost posibil să tăiem degetele”, spune ocupantul.

În plus, invadatorul a mărturisit că a bombardat așezări pașnice. Una dintre așezările din regiunea Harkov a fost “acoperită de artă” de invadatori și angajată în jafuri.

“Băieții s-au dus să investigheze, au adus: cârnați, maioneză, untură… au umblat prin oameni… sensul sălii pentru ei * este, avem trunchiuri, un rezervor. Dacă cineva intră în cameră, minus casa și trăiește așa cum vrei”, se mândrește invadatorul.

cu toate acestea, tatăl nu se supără atrocităților fiului. Se bucură că a adus un călău, care în orice moment poate deveni o “încărcătură de 200”.

Citește și:  Chernobayevka 20: APU a zdrobit din nou soldații ruși lângă Kherson “Chernobayevka 20”: APU a distrus din nou soldații ruși lângă Kherson un regiment al AUTOPROCLAMATULUI LNR care a scăpat din Ucraina a fost reținut în Rusia-informații (audio) Un regiment autoproclamat ” LNR ” care a scăpat din Ucraina a fost reținut în Rusia – informații (audio) vom recuceri atât Donetsk, cât și Lugansk: Ministerul de Interne a spus de ce APU nu accelerează contraofensiva “Vom recuceri atât Donetsk, cât și Lugansk”: Ministerul de Interne a spus de ce APU nu accelerează contraofensiva Moscova nu știe ce să facă cu teritoriile ocupate - Denisenko Moscova nu știe ce să facă cu teritoriile ocupate-Denisenko  ocupantul a spus de ce soldații Federației Ruse nu au patriotism și dorință de a lupta (audio) Ocupantul a spus de ce soldații Federației Ruse nu au “patriotism” și dorința de a lupta (audio)

după cum a raportat UNIAN, ocupanții ruși sunt obligați să returneze banii primiți pentru răni minore. Dovada acestui lucru este interceptarea SBU.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.