Zelensky a semnat, de asemenea, în mod tradițional un decret privind acordarea de premii de stat soldaților ucraineni/president.gov.ua Zelensky a semnat, de asemenea, în mod tradițional un decret privind acordarea de premii de stat soldaților ucraineni/president.gov.ua

Președintele Ucrainei Volodymyr Zelensky a mulțumit ucrainenilor care au rămas în țară și își fac treaba cu credință în victorie.

președintele a anunțat acest lucru într-un mesaj video.

“Ne așteaptă o cale foarte dificilă. Din păcate, este imposibil altfel atunci când vă protejați casa de o invazie teroristă. Dar este, de asemenea, clar că succesul statului nostru este înainte. Ucraina va putea să se apere. Ucraina va fi capabil de a reconstrui. Ucraina va fi în măsură să realizeze toate obiectivele sale de politică externă”, a spus el.

Zelensky a subliniat că atunci când milioane de oameni lucrează sincer pentru acest lucru – fiecare la propriul nivel – rezultatul va fi sigur.

“Și știți, din anumite motive, am mulțumit foarte rar oamenilor obișnuiți care lucrează în Ucraina. Cine, indiferent de ce, rămâne aici. Care își fac treaba în fiecare zi. Cu credință în Ucraina, cu credință în victorie. Acum vreau să vă mulțumesc tuturor. Vă mulțumesc că v-ați primit”, a spus șeful statului.

El a precizat că în această seară a semnat în mod tradițional un decret privind acordarea de premii de stat soldaților ucraineni.

În special, 156 de apărători îi vor primi, 56 – postum.amintiți-vă că Zelensky a răspuns apelului ucrainenilor de a interzice educația cu normă întreagă până la sfârșitul războiului.

ajutați proiectulSusțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.