Poet Gleb Babich/Fotografie Facebook Gleb BabichPoet Gleb Babich/Facebook Fotografie Gleb Babich

Un veteran, muzician, poet și șeful inițiativei de voluntariat “Respublica. Brothers in arms ” Gleb Babich.

Acest lucru a fost raportat de politologul Andrey Smoliy pe Facebook.

“Mulți dintre voi l-ați cunoscut pe Gleb, l-ați văzut pe undele radio, v-ați abonat la paginile sale, știți personal. Sincer, una dintre cele mai triste știri. La naiba cu ocupanții și teroriștii”, a scris el.

De asemenea, informațiile despre moartea lui Babich au fost confirmate de vorbitorul administrației militare din Odessa, Serghei Bratchuk.

“Gleb Babich a fost ucis în luptă. Poet, compozitor, militar, blogger. La naiba cu ocupanții. Glorie veșnică!”- a scris vorbitorul.

Citește și:  un războinic călugăr care a servit în batalionul de recunoaștere al Forțelor Armate din Ucraina a murit în luptele pentru Ucraina Un războinic călugăr care a servit în batalionul de recunoaștere al Forțelor Armate din Ucraina a fost ucis în luptele pentru Ucraina  un cetățean Canadian a fost ucis în luptele din Ucraina-Reuters Un cetățean Canadian a fost ucis în luptele din Ucraina-Reuterscomandantul 28 OMBr Vitaly Gulyaev a murit în sud comandantul 28 OMBr Vitaly Gulyaev a murit în sud

Gleb Babich: ce se știe despre el

Gleb Babich sa născut la 2 martie 1969 în Nikolaev, poet, compozitor, muzician, bard. Participant la ATO/OOS. Până în 2019, a fost sublocotenent, comandant de pluton în a 10-a brigadă separată de asalt montan a Forțelor Armate din Ucraina. După descărcarea de gestiune din armată, a devenit co-fondator al ONG-ului “Brothers In Arms”. După o invazie pe scară largă, Federația Rusă sa întors din nou pe front.

Gleb Babich este autorul a numeroase melodii cunoscute, în special” Give arms “(imnul Brigăzii a 10-a” Edelweiss”), care este interpretat de Grupul sistemului Kozak,”Crucea Debaltsevsky”.după cum a raportat UNIAN, un pilot militar în vârstă de 28 de ani, Eroul Ucrainei Alexander Kukurba, a fost ucis în timpul unei misiuni de luptă.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.