Reznikov a cerut să trăiască în condiții noi , să nu supraviețuiască/foto UNIANMinistrul Apărării al Ucrainei Alexey Reznikov declară că victoria Ucrainei în războiul cu Rusia se poate întâmpla mai târziu decât ne dorim.

Reznikov a raportat acest lucru pe rețeaua socială Facebook.

“Sancțiunile internaționale au un impact foarte puternic asupra situației din Rusia. Armata noastră face o treabă excelentă pentru a face războiul cât mai nepopular în rândul rușilor. Dar trebuie să evaluăm situația în mod realist. Aducem victoria mai aproape prin toate mijloacele. Cu toate acestea, nimeni nu va spune cu siguranță când Rusia va rămâne fără marjă de siguranță. Acest lucru se poate întâmpla mai târziu decât ne-am dori”, spune Reznikov.

“Trebuie să fim pregătiți. Nu trebuie să supraviețuim, ci să învățăm să trăim în condiții noi. Reporniți sectorul apărării și țara în ansamblu”, a subliniat el.

În acest sens, potrivit lui, ” atunci inamicul nu va avea o singură șansă să ne învingă.”

“Nu vreau să citez experiența altor țări care au supraviețuit în condiții similare. Cunoaștem diferite exemple. Dar cu toții trebuie să ne obișnuim cu faptul că acum noi înșine suntem un exemplu și un model. Pentru Europa. Pentru lume. Și exemplul este foarte demn! Păstrăm formația. Îi susținem pe cei dragi. Ne îndreptăm spre victorie”, a spus ministrul.

trebuie remarcat faptul că Reznikov, de asemenea, a cerut ucrainenilor să nu cadă din procesele economice.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.