Zelensky a acordat apărătorilor ucraineni/fotografia biroului președintelui Zelensky a acordat apărătorilor ucraineni/fotografia biroului președintelui

Președintele Ucrainei Volodymyr Zelensky notează că Ucraina va bate invadatorii ruși până când își va elibera pământul natal și oamenii.

Șeful statului a spus acest lucru în timpul ceremoniei de premiere a eroilor-apărători ucraineni la Palatul Mariinsky din Kiev, care a fost difuzat de Biroul președintelui pe rețeaua socială Facebook.

“Astăzi este a 65-a zi de război pe scară largă a Ucrainei pentru țara noastră împotriva Rusiei. Rusia spera că nu vom sta 5 zile, dar datorită eroilor care sunt astăzi aici și datorită eroilor care sunt printre noi, datorită unității noastre și dorinței de a trăi liber, luptăm”, a spus Zelensky.

“Îi vom bate pe ocupanți până când ne vom elibera pământul, până când ne vom elibera poporul, până când vom răspunde pentru fiecare moarte și pentru fiecare batjocură pe care ocupanții au adus-o în fiecare casă, în statul nostru”, a subliniat președintele.

Președintele a mulțumit tuturor militarilor ucraineni și cetățenilor care fac totul pentru ca Ucraina să câștige.”Ucraina va câștiga cu siguranță”, a spus șeful statului.

Anterior, sa raportat că Rusia trimite ocupanții naziști la război în Ucraina. 

Citește și:  Forțele Armate ucrainene curăță regiunea Kharkiv: o altă așezare a fost eliberată de invadatori (video) APU curăță regiunea Kharkiv: o altă așezare a fost eliberat de invadatori (video) luptătorii Azov au arătat ce fel de locuințe își construiesc singuri în subsolurile Azovstal (video) Luptătorii “Azov” au arătat ce fel de locuințe construiesc pentru ei înșiși în subsolurile “Azovstal” (video)  aceștia sunt oameni bolnavi. Ei ucid fără să se gândească-un martor ocular despre ceea ce s-a întâmplat în Butch “aceștia sunt oameni bolnavi. Ei ucid fără să se gândească “- un martor ocular despre ceea ce sa întâmplat în Butch

ajutați proiectul Susțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.