Pe câmpul de luptă, situația se sprijină constant de partea noastră/captură de ecran a videoclipului

Consilierul șefului Biroului Președintelui Ucrainei, Oleksiy Arestovich, a declarat că Forțele Armate ale Ucrainei au un avantaj pe câmpul de luptă și vor returna teritoriile ucrainene, inclusiv Donbass și Crimeea.

el a declarat Acest lucru în aerul Maratonului de informații.

“Rușii, incapabili să învingă forțele noastre armate, forțele de apărare și oamenii de pe câmpul de luptă, au început să pună în aplicare tactica lor Siriano-Cecenă preferată. Aceasta constă în terorizarea populației civile… Prin urmare, au început grevele asupra cartierelor civile. Ieri, au bătut intenționat maternitatea din Mariupol și chiar Zakharova a exprimat acest lucru la briefingul ei – credeau că naționaliștii stau acolo…”,- a spus Arestovich.

Potrivit acestuia, inamicul efectuează atacuri asupra orașelor pașnice pentru a provoca acuzații din partea populației împotriva autorităților că nu pot asigura orașe și negocia cu inamicul.

“Prin urmare, trebuie să înțelegem acest lucru… avem avantajul pe câmpul de luptă… Nu pot numi o singură coliziune în ultimele trei sau poate cinci zile în care inamicul ar fi avut succes pe teren. Ei suferă în mod constant de înfrângeri… Pe câmpul de luptă, situația se înclină constant spre partea noastră”, a subliniat Arestovich.

Când a fost întrebat dacă există o perspectivă de a împinge trupele rusești la frontiere, Arestovici a răspuns următoarele: “rușii înșiși ne arată perspectiva – știți că a început o vânzare în masă de apartamente în Crimeea? Familiile angajaților serviciilor speciale și ale forțelor armate au fost duse foarte repede pe continent, ei înșiși ne arată perspectiva. Nici măcar nu mai speră să obțină Crimeea… Forțele Armate ale Ucrainei poartă un război de manevră… Vom lua totul, inclusiv Donbass și Crimeea, avem nevoie doar de timp.”Anterior, UNIAN a raportat deja că Arestovici a numit cele mai periculoase regiuni din care este mai bine ca ucrainenii să plece.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.