Zelensky a anunțat succese în lupta împotriva inamicului în regiunile Zaporozhye și Kharkiv/foto facebook.com/GeneralStaff.ua Zelensky a anunțat succese în lupta împotriva inamicului în regiunile Zaporozhye și Kharkiv/foto facebook.com/GeneralStaff.ua

Președintele Ucrainei Volodymyr Zelensky a anunțat succese în lupta împotriva inamicului în regiunile Zaporozhye și Kharkiv.

Zelensky a spus acest lucru într-un mesaj video.

În special, el a mulțumit specialiștilor care au reluat emisiunile de televiziune în Kharkiv în timpul zilei după bombardarea dimineții pe 9 iunie.

“Lovirea centrelor TV, distrugerea canalelor de comunicare, lăsarea oamenilor izolați este o tactică a ocupanților, fără de care nu pot. Pentru că deschiderea și onestitatea sunt, de asemenea, o armă împotriva a tot ceea ce poartă statul rus”, a subliniat președintele.

Citește și:  în regiunea Harkov, inamicul a concentrat greve în direcția nord și nord-est-Sinegubov În regiunea Kharkiv, inamicul a concentrat greve în direcția nord și nord-est – Sinegubov Rusia reia ofensiva pentru a captura toate Zaporozhye-Statul Major General Rusia reia ofensiva pentru a captura toate Zaporozhye-Statul Major General  decojirea unui centru comercial din Kharkiv: serviciul de urgență de Stat a dezvăluit detalii despre sosirile în oraș (foto) Decojirea unui centru comercial din Kharkiv: serviciul de urgență de Stat a dezvăluit detalii despre “sosiri” în oraș (foto)

potrivit lui, situația din prima linie pentru o zi–fără modificări semnificative.

“Severodonetsk, Lisichansk și alte orașe din Donbass, pe care ocupanții le consideră acum ținte cheie, se mențin. Avem un anumit pozitiv în regiunea Zaporozhye, unde este posibil să perturbăm planurile ocupanților. Ne mișcăm treptat înainte în regiunea Kharkiv, eliberându-ne pământul. Ținem apărarea în direcția Mykolaiv”, a spus Zelensky.

El a mulțumit tuturor apărătorilor și apărătorilor, datorită cărora acest lucru este posibil și datorită cărora Ucraina a rezistat deja 106 zile de război la scară largă.anterior, Statul Major General a raportat că Forțele Armate ale Ucrainei dețin în mod constant apărarea și desfășoară acțiuni ofensive în anumite zone.

Până în prezent, rușii și – au concentrat eforturile pe mai multe domenii-Zaporozhye, Herson, Donețk și Lugansk. În același timp, serviciile de informații britanice au raportat pe 9 iunie că luptele continuă în Donbas în Severodonetsk, dar în ultimele 48 de ore, grupul estic al trupelor rusești și-a intensificat probabil eforturile de a avansa la sud de Izyum.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.