Zelensky a apelat la propagandiști ruși/foto de REUTERS

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelensky, a cerut tuturor oficialilor actualului guvern al Federației Ruse să se opună războiului, iar propagandiștii să renunțe,

Zelensky a spus acest lucru în timpul unui mesaj video publicat pe rețeaua socială Facebook.

“Vreau să spun direct tuturor oficialilor Federației Ruse, tuturor celor care au legătură cu actualul guvern: dacă rămâneți în funcție, dacă nu vă opuneți războiului, comunitatea internațională vă va lipsi de tot. Tot ce ai câștigat de-a lungul anilor. Ei fac deja acest lucru”, a menționat președintele.

“Același lucru este valabil și pentru sistemul de propagandă. A patra ramură a Guvernului din Rusia. Dacă rămâi să lucrezi pentru propagandă, te expui unui risc mult mai mare decât dacă pleci. Renunță. Riscul sancțiunilor și un tribunal internațional pentru propaganda războiului agresiv, pentru justificarea crimelor de război. Renunță! Câteva luni fără un loc de muncă sunt cu siguranță mai bune pentru tine decât o viață întreagă cu persecuții Internaționale”, a spus Zelensky.

reamintim că mai devreme un angajat al canalului de propagandă One a vorbit în direct împotriva războiului din Ucraina și a cerut rușilor să meargă la mitinguri.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.