Zelensky a răspuns de ce va vorbi despre pace doar cu Putin/foto NosZelensky a răspuns de ce va vorbi despre pace doar cu Putin/foto nos

Președintele Ucrainei, Vladimir Zelensky, a explicat de ce vrea să se așeze la masa negocierilor cu dictatorul rus Vladimir Putin. Potrivit acestuia, toți ceilalți reprezentanți ai țării agresoare nu rezolvă nimic. 

Zelensky a făcut declarația corespunzătoare în timpul unui interviu cu ediția olandeză a nr.

“Întrebarea nu este că vreau să negociez cu el (Putin – UNIAN), întrebarea este că nu există nimeni acolo cu care să negociez. El a construit un stat în care nimeni nu decide nimic. Prin urmare, nu contează ce spune ministrul lor de Externe. Nu contează dacă trimite o delegație să vorbească cu noi. Toți acești oameni sunt nimeni, din păcate”, a spus Zelensky.

Liderul ucrainean este încrezător că Putin se va așeza la masa negocierilor atunci când Ucraina va readuce Rusia în poziție pe 23 februarie. El va fi forțat să facă acest pas, realizând înfrângerea pe câmpul de luptă.

Citește și:  comandantul Gărzii Naționale dobrobat a povestit despre răzbunarea ocupanților Comandantul Gărzii Naționale dobrobat a povestit despre răzbunarea ocupanților un fals al Ministerului Apărării rus despre realizările ocupanților din regiunea Odessa a fost învins în Ucraina În Ucraina, un fals al Ministerului rus al apărării cu privire la “realizările” ocupanților din regiunea Odesa a fost învins APU a arătat armele autopropulsate Ale Cezarului francez în luptă: fotografii spectaculoase ale distrugerii echipamentului inamic APU a arătat armele autopropulsate franceze CAESAR în luptă: fotografii spectaculoase ale distrugerii echipamentului inamic inteligența ucraineană a presupus când Putin va încerca să pună capăt războiului Informații ucrainean a sugerat atunci când Putin va încerca să pună capăt războiului  Războiul cu Federația Rusă: Zelensky a numit planul Victoriei și întoarcerea Crimeei și Donbass Războiul cu Federația Rusă: Zelensky numit planul de victorie și întoarcerea Crimeea și Donbass

anterior Zelensky a spus că Ucraina intenționează să se întoarcă Teritoriile confiscate de Rusia în ultimele trei luni. După aceea, este posibil să reveniți la negocieri.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.