Vladimir Zelensky/foto Unian, Alexander Tit Vladimir Zelensky/foto Unian, Alexander Tit

Președintele Ucrainei, Vladimir Zelensky, spune că acum momentul dezocupării este ușor încetinit în unele zone și, dimpotrivă, există amenințări cu privire la ofensiva din partea Federației Ruse.

șeful statului a spus acest lucru într-un interviu pentru Financial Times.

În special, jurnalistul a menționat că contraatacurile împotriva inamicului necesită o cantitate mare de arme, muniție, muniție și altele asemenea. Cu această ocazie, ea l-a întrebat pe președinte dacă acest lucru nu înseamnă pentru Ucraina că războiul este acum în impas.

“Impasul nu este opțiunea noastră. Nu putem trăi într-o astfel de stare, o stare de luptă. Ne obișnuim cu asta, suntem cu toții oameni, populația noastră este puternică și se poate adapta la astfel de condiții…”,- A spus Zelensky.

Șeful Statului a subliniat că avansarea și dezocuparea teritoriilor ucrainene depind de arme puternice, de sprijinul politic al Occidentului și de o politică puternică de sancțiuni.

“Depinde de acest lucru și nu numai de unificarea poporului nostru, a autorităților și a Forțelor Armate ale Ucrainei. Prin urmare, un impas nu este cu siguranță opțiunea noastră”, a spus Zelensky.

După cum a raportat UNIAN mai devreme, OPU a declarat că războiul cu Rusia se poate opri în orice moment. 

Potrivit șefului OPU Andrey Ermak, Federația Rusă speră la un război prelungit și o victorie folosind numărul poporului său.

Consilierul șefului biroului președintelui Alexey Arestovici este sigur că victoria în război va dura câteva luni.

Citește și:  Rusia retrage trupele în Zaporozhye: ceea ce este cunoscut Rusia retrage trupele la Zaporozhye: ceea ce este cunoscut rudele marinarilor din Moscova sunt forțate să ascundă informații despre inteligența moartă Rudele marinarilor din “Moscova” sunt forțate să tacă despre inteligența moartă din 900 de persoane, doar 60 au supraviețuit: soldații ucraineni au învins brigăzile de elită ale Federației Ruse în Donbas “Din 900 de persoane, doar 60 au supraviețuit”: soldații ucraineni au învins brigăzile de elită ale Federației Ruse în Donbas  demilitarizarea armatei ruse continuă: Statul Major General a raportat noi pierderi ale ocupanților “Demilitarizarea” armatei ruse continuă: Statul Major General a raportat noi pierderi ale ocupanțilorSBU monitorizează ucrainenii non-stop: Rusia răspândește un nou fals “SBU monitorizează ucrainenii non-stop”: Rusia răspândește un nou fals

Potrivit unui alt consilier al șefului OPU, Mikhail Podolyak, “dacă numărăm armele acumulate, războiul se poate prelungi pentru o perioadă de două până la șase luni”, iar ministrul Apărării Alexei Reznikov prezice sfârșitul războiului până la sfârșitul anului. 

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.