potrivit lui Zelensky, ocupanții s-au simțit deja foarte bine, ceea ce este artileria modernă/foto t.me/V_Zelenskiy_official Potrivit lui Zelensky, ocupanții au simțit deja foarte bine ce este artileria modernă/foto t.me/V_Zelenskiy_official

Președintele Ucrainei, Volodymyr Zelensky, a declarat că ocupanții ruși nu vor avea un spate sigur nicăieri pe pământul ucrainean pe care l-au ocupat.

președintele a anunțat acest lucru într-un mesaj video.

“Și trebuie să ne amintim, de asemenea, că, chiar și în astfel de condiții, statul face pași înainte – în cooperare cu partenerii – în dezvoltarea instituțională. Și, desigur, pe prima linie”, a subliniat Zelensky.

Potrivit acestuia, ocupanții au simțit deja foarte bine ce este artileria modernă.

“Nu vor avea un spate sigur nicăieri pe pământul ucrainean pe care l-au ocupat. Ei au considerat că operațiunile ofițerilor noștri de informații pentru a-și proteja patria au fost ordine de mărime mai puternice decât oricare dintre “operațiunile lor speciale”. Soldații ruși – și știm acest lucru din interceptările conversațiilor lor – se tem sincer de forțele noastre armate”, a subliniat șeful statului.

El a adăugat că așa-numita a doua armată a lumii se teme de ucraineni și este capabilă să facă ceva numai pe baza stocurilor fără fund de arme sovietice vechi.

“Ei nu mai au nicio putere strategică, caracter sau înțelegere a ceea ce fac aici, pe pământul nostru. Nu există nici măcar o fărâmă de curaj pentru a admite înfrângerea și a retrage trupele de pe teritoriul ucrainean”, a spus Zelensky.amintiți-vă că Zelensky a răspuns apelului ucrainenilor de a interzice educația cu normă întreagă până la sfârșitul războiului.

ajutați proiectulSusțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *