rușii au tras asupra coloniei din Elenovka/screenshot rușii au tras asupra coloniei din Elenovka/screenshot

Trăgând într-o colonie penală cu prizonieri ai armatei ucrainene în ocupat Yelenovka Donetsk, trupele ruse ar putea urmări două goluri.

Acest lucru a fost declarat de un expert militar, Colonel al rezervației Forțelor Armate din Ucraina Oleg Jdanov în aerul Radio NV.

Primul obiectiv, în opinia sa, este presiunea politică asupra conducerii Ucrainei: “distrugerea prizonierilor noștri din cauza refuzului lor de a le schimba în condițiile pe care Federația Rusă ni le prezintă astăzi.”

“A doua opțiune – ar putea fi înmormântarea urmelor de tortură și execuții ale prizonierilor noștri. Nu știm 100% dacă erau în viață în momentul exploziei”, a adăugat Jdanov.

expertul a menționat că primul obiectiv i s-a părut mai convingător:

“O demonstrație în fața Ucrainei că pot face orice cu prizonierii noștri până când Ucraina este de acord cu condițiile politice ale Rusiei.”

Amintiți-vă că în dimineața zilei de 29 iulie, militanții pro-ruși au raportat moartea a 40 de luptători ucraineni ca urmare a unei greve asupra coloniei Yelenovskaya. Ulterior s-a raportat că numărul morților a crescut.

Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina a declarat că bombardarea deliberată a artileriei instituției corecționale a fost efectuată de Forțele Armate ale Federației Ruse pentru a acuza Ucraina de comiterea “crimelor de război” și a ascunde tortura prizonierilor și execuțiilor.

liderul “Azov” Andrei Beletsky a anunțat o “vânătoare” pentru fiecare criminal implicat în uciderea prizonierilor de “Azov”.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.