HIMARS schimbă cursul războiului din Ucraina/armata SUA HIMARS schimbă cursul războiului din Ucraina/armata SUA

Până în prezent, nu există sisteme multiple de lansare a rachetelor (MLRS) care să depășească HIMARS-ul American în același timp în ceea ce privește precizia, viteza grevelor și eficiența în general.

o astfel de declarație a fost făcută de expertul militar Oleg Jdanov.

“HIMARS este într-adevăr cel mai modern sistem de astăzi… este, de asemenea, cel mai recent, dezvoltat în 1994”, a menționat el.

Potrivit lui Jdanov, Alder-m ucrainean poate concura cu HIMARS în ceea ce privește gama și precizia impactului. Cu toate acestea, expertul a clarificat că nu vorbim despre sistem în ansamblu, ci despre un proiectil care trebuie lansat dintr-o veche instalație Sovietică “Smerch”, ceea ce înseamnă că procesul de reîncărcare și procesul de îndrumare a acestuia sunt mult mai complicate.

“Nu am avut timp să lansăm cantitatea necesară de” arin ” înainte de începerea războiului. Acum este foarte dificil să-și organizeze producția. Dacă am fi lansat 20-40 de mii de muniții Alder-M către lansatoarele noastre Smerch, astăzi nu s-ar pune problema transferului HIMARS către noi”, a spus Jdanov.

Expertul a menționat, de asemenea, MLRS “Polonaise” Bielorusă-chineză cu rachete a-20 capabile să lovească ținte inamice la o distanță de până la 200 de kilometri.

reamintim, a fost raportat anterior. că un nou lot de HIMARS a sosit în Ucraina zilele trecute.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.